Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Rose Gold Natura egy főként magyar termékeket forgalmazó bio drogéria webáruház.

A webáruházzal egy 20 éve működő cég portfólióját bővítjük az online kereskedés irányába, mivel célunk, hogy az egészséges és tudatos életmódot választók számára összegyűjtsük egy platformra azokat a termékeket, melyek a mindennapi életünkhöz elengedhetetlenek.

Víziónk egyedülálló, ugyanis a magyar online piacon fellelhető bio drogériákban nagyobb arányban találhatók külföldi termékek. Ezzel szemben a Rose Gold Natura főként magyar gyártók, vállalkozások termékeit forgalmazza, ugyanis elsődleges célunk a hazai termékek népszerűsítése a tudatos vásárlók körében. Külföldi terméket csak abban az esetben szeretnénk forgalmazni, ha nincs magyar alternatívája a piacon. A hazai gyártók magas minőségű termékeket állítanak elő, valamint fenntarthatóbb, kisebb ökológiai lábnyommal rendelkeznek a kis szállítási távolságnak köszönhetően. Emellett szívünkön viseljük a magyar termékek sorsát, te is #vegyélhazait.

Manapság egyre többen figyelnek arra, hogy mit esznek, honnan származik az élelmiszer amit elfogyasztanak. Az elmúlt időszak is megerősítette azt az örök igazságot, hogy az egészségünk megőrzése a legfontosabb. Ennek érdekében nem elég csak a táplálkozásunk során ügyelni a termékek eredetére, összetevőire, ugyanis testünk legnagyobb szerve a bőrünk, melyen keresztül rengeteg ártalmas anyag kerülhet be a szervezetünkbe. A natúr kozmetikumok kizárólag természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, kőolajszármazékot.

Szinte minden háztartásban fellelhetők vitaminok, étrendkiegészítők, teák, melyek esetében nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagból készüljenek. Mosás és takarítás során természetes alapanyagokból előállított tisztítószerekkel tudjuk leváltani a "hagyományos" kőolajszármazékból előállított szereket. Ezekkel nem csak magunknak, az otthonunknak, hanem a környezetünknek is kedvezünk.

Külön figyelmet szentelünk a babáknak szánt termékekre, hiszen az első hetekben, hónapokban nagyon fontos és meghatározó, hogy milyen anyagok veszik körül kisbabánkat.

Természetesen az egészségért és a szépségért!

Rose Gold Natura

Az oldal tetejére